söndag 28 mars 2010

Den som ändå var skåning...

Den som ändå var skåning och kunde ha lite hopp kvar om att ha vunnit 214 miljoner kronor... Den där potten har definitivt känts som mina pengar under en lång tid, men ack nej, så var det visst inte ändå... :)

Jag hade annars storsatsningar planerade som innefattade mängder av pengar till välgörande ändamål, ett snyggare hus som inte bara var granne till skogen utan låg mitt ute i ingenstans från ära och redlighet, en satsningar på partiets magra reklambudget inför valet och en möjlighet att sluta jobba till förmån för att någon som verkligen hade behövt inkomsten skulle tagit över efter mig som hellre hade sysslat med någon form av ideellt arbete när försörjningen i sig var säkrad...

Med tre rätt och inga tilläggsnummer, som resultatet blev igår, så får jag drömma vidare mot rikedomar inget hederligt arbete någonsin kommer att inbringa :)

(För övrigt tycker jag det hela är en löjligt hög summa som borde fördelas på minst tio personer till, för vad är bättre än att göra fler än färre glada? Delad glädje är dubbel glädje och har talar vi om tiodubblad glädje...)

Mer media ab ab svd dn dn sds kb nsk exp kvp hd hd

 Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

4 kommentarer:

 1. Det är kanske inte enbart positivt att vinna så ofantligt mycket pengar. I första hand skulle jag vara rädd att nån skulle kidnappa min son. Sen skulle jag ha extremt svårt att lita på att folk. Skulle nog skänka bort en stor summa, men skulle behålla tillräckligt för att kunna bygga det hus jag drömt om (inte för stort, det måste vara mysigt)och så skulle jag se till att aldrig mer behöva jobba i mitt liv.. Och så skulle jag lägga undan en hel del till sonens framtid. Kanske landar på 214 miljoner ändå haha! //Åsa

  SvaraRadera
 2. Åsa - Du har naturligtvis rätt i att det inte bara är positivt, inte när det är så mycket pengar. Sen är det å andra sidan rätt sällan någon kidnappas här i Sverige för att någon ska tjäna pengar, även om det händer.

  Så vem vet, det kanske behövs mer än man tror om man blir för bortskämd med lyx? :)

  SvaraRadera
 3. jag är såååå avundsjuk! vill oxå ha 215 mille på kontot!

  SvaraRadera
 4. Jag hade klarat mig med mindre utan att vara ledsen :)

  SvaraRadera