lördag 26 februari 2011

Hade jag fel ändå?

Jag skrev för någon dag sen om att jag inte trott på det där om dum blondin.

Sen läste jag om Pernilla Wahlgren och pälsmössan med blårävstofs och konstaterade att det fanns fler kändisar, som Josefin Craafoord och Kissie (igen!) som bar samma mössa.

Sen läste jag Wahlgrens direkt infantila och barnsliga svar på kritiken mot mössan.

Undrar om hon inte kan gå och titta på hur blåräven avlivas, med en elstav in i anus och hur den lever i en liten trång bur på en kvadratmeter, istället för ett naturligt bo på flera hundra kvadratmeter...

Jag tror naturligtvis inte mer än innan på att det har med något annat än med ytlighet att göra och inte hårfärgen i sig, men jag börjar tycka synd om de blonda som inte är ytliga och dumma i huvudet.

Vad blir det härnäst? Lodjurstofs?

I övrigt kan jag notera att en ung tjej som andra tjejer i samma och yngre åldrar ser upp till, eller vad man nu ska kalla Kissie för, som verkar gått ner onaturligt mycket av jeansbilderna att döma känns farlig både för sig själv och sin egen hälsa och för den inverkan hon har.

Media ab ab


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. Snälla du, det är inte OK att klumpa ihop människor så där. Det är inte roligt utan bara nedrigt att tala nedsättande om judar, muslimer eller några andra, det är vi väl överens om.

    Jag vädjar därför till dig att oavsett vilka åsikter du har om enstaka individer, ta bort de där nedsättande uttrycken om "dumma blondiner".

    /Karin

    SvaraRadera
  2. Fast nu läser du slarvigt, jag konstaterar ju att det handlar om ytlighet och inte hårfärg :)

    SvaraRadera