fredag 26 mars 2010

Nu gör vi det lite för lätt för oss...

En Expressenskribent skriver om Blogghatet mot Ask är förfärligt och exemplifiera med "kraftuttryck" som "krypa tillbaka in under sin sten" och ursäktar Asks dåliga förslag, dåligt även enligt skribenten, med att det sas i ett sammanhang som borde ursäkta det hela. En justitieminister ska självfallet inte låta de hon är omgiven av påverka sig så till den milda grad att hon gör huvudlösa uttalanden som publiken tycker om, även om det är av välmening mot sin publik, oavsett vilken publik man har...

Som vanligt är det inte hårdare straff som hjälper, utan som vanligt är det mer resurser till de poliser som jagar de kriminella torskarna, något som jag till skillnad från många andra tycker är fullständigt rätt och som inte utmanar rättssäkerheten.

Inte heller tillhör jag, som skribenten från Expressen antyder att alla kritiker gör, de mer högerinriktade bloggarna, utan tycker, som jag skrev tidigare, att det är lika allvarligt att inte skicka hem vad papper som behövs angående vad man gjort som man gör med alla andra brott.

Så för min del är det definitivt kärlek till rättsprinciper som ligger bakom och en önskan om att alla ska behandlas likadant, ungefär som alla de skribenter som på ledarplats också kritiserat.

Mer media exp exp sds svd

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. Fegis som inte vill ha anonyma kommentarer

    SvaraRadera
  2. Anonym - Är det JAG som är feg som inte vill ha anonyma kommentarer? Det är väl snarast de som inte vill tala om sitt namn, eller ens kan hitta på ett namn, som är fega och lata ;)

    SvaraRadera