söndag 21 mars 2010

Sd-politiker hotar gravid mamma

What goes around comes around så skrev jag ett långt inlägg om Sd och om Lena Sundströms bok om Världens lyckligaste folk.

Helsingsborgs Dagblad gör en lysande insats idag när de börjar publicera hennes bok i tidningen i vad som är ett av landets tätaste fästen av sd-anhängare. Ett lysande jobb, även om jag misstänker att många vägrar ta till sig av innehållet i hennes bok.

Men vettiga granskningar av sd och deras politik behövs, inte minst när de lovar miljarder men inte talar om hur det ska finansieras. Vem kan ta en sån politik på något som helst allvar?

Även Hd:s kultursida skriver bra om sd i Ett anständigt liv:
De främlingsfientliga sverigedemokraterna har en kultursyn som kan få den vitaste skåning att blekna. Fräckt påstår man att Selma Lagerlöf skulle tillhöra supportrarna om hon hade levt i dag. Ty Nils Holgerssons bild av Sverige är deras. Röda stugor med helvita invånare. Dock undviker man i partitalen om Selma att nämna att hon var lesbisk. Sådant lämnar man naturligtvis därhän i kretsar som bara för något decennium sedan i homofobiskt raseri "knackade bög" och såg till att RFSL tvingades stänga i Helsingborg.
...
I retoriken är sd ett rent enfrågeparti. Allt är invandrarnas fel. Våldtäkter, kriminalitet, sänkta pensioner, arbetslöshet! Allt. Och "massinvandringen" kostar "50 miljarder" och när den "omedelbart ska minskas med 90 procent", som sd framförde i veckan, kan allt betalas! Nationen är hotad. Imorgon tvingas alla svenska kvinnor gå i burka och du och jag knäböja i riktning Mekka!
Bakom främlingshatet finns förstås det reaktionära godset som väsande ormar i gräset. Tanken på det svenska blodet och den vita rasen. Själva försöker de ta avstånd från de öppna nazisterna och Karl XII-stollarna. Men fernissan är tunn och genomskinlig. Under den finns hatet mot de andra, de som inte "hör hit", de med "fel" religion, de med "fel" hudfärg eller "onaturlig" sexuell läggning och så vidare rakt in i historiens mörkaste skrymslen. Det är därför ett alltigenom oanständigt parti.

Som vanligt så kommer det att komma mothugg i kommentarerna här, och de allra flesta kommer inte att följa de mycket få reglerna som finns för kommentarerna i denna bloggen, trots att det handlar om anhängare som vill att lag och ordning ska gälla och att alla ska följa reglerna...

Men jag kan ge svar på tal redan nu:

När det går åt helvete för Sd så visar de upp samma våldsamma nuna igen. När inga besökare kom till deras möte i Blekinge så ringde de upp föräldrar, bland annat en gravid mamma, till barnen för en nedläggningshotad skola och hotade dem, enligt BLT:
Sverigedemokraterna i Karlshamn lyckades inte locka en enda person till mötet om Ringamåla förskolas framtid i torsdags kväll.
Då blev inbjudna föräldrar uppringda och utskällda av partiföreträdarna.
– De sade att de skulle rösta för en nedläggning av förskolan när vi betedde oss så här. De skulle hänga ut oss i tidningen med namn och förklarade att vi var inkompetenta, säger en förälder.

Läs mammans egna blogginlägg Hämnden är ljuv sd och Utskälld...

I övrigt rekommenderar jag den nya Sverigedemokratiska sidan, som är emot partiet ifråga! Våga visa att du är emot sd!

Uppdaterat Ytterligare en Sd-politiker agerar på ett klart och tydligt sätt när en sd-politiker ljuger om att han är journalist på känd tidning och han skriver om det själv i Jag borde bli journalist på heltid och Kvällens lilla hyss.

Av någon anledning tror jag inte han kommer att bli långlivad som politiker, i synnerhet inte när han skriver ett långt inlägg om nyss inkomna invandrare som inte är det minsta kritiskt mot invandrarna ifråga...

Mer media: hd hd hd svd svd sds dn

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. Det gick inte att hitta inlägget.
    Kontrollera URL:en och försök igen. Hon har av någon anledning valt att ta bort sina inlägg.

    SvaraRadera
  2. Anledning till att hon valt att ta bort inlägget finns här: http://rudolfsson.bloggplatsen.se/2010/03/21/2718299-om-ni-undrar/ Och det är klart att man börjar bli rädd om man blir hotad av Sd:are...

    SvaraRadera