måndag 11 januari 2010

Vad menade karln egentligen?


Riksdagskandidat från moderaterna i blåsväder efter inte helt genomtänkt uttalande om invandrare, arbetslinjen, bajs och städning...

Själv kommer jag att tänka på en helt annan sak i de här sammanhangen, som Arne Anka sa en gång:
Nu kan man ju luras att tro att karln ifråga har en syn på invandrare och skit som han i sin position som potentiell riksdagsman inte borde ha... Undrar om han själv kunnat tänka sig att torka bajs i trappor mot betalning eller om han först varit tvungen att känna av det ekonomiska klimatet från Ryssland först?

Eller om det är så att besparingarna från moderaterna på allmänna toaletter och uppluckrad alkoholpolitik gör att trappuppgångarna ligger illa till när nöden är som störst? :)

Mer media dn sds ab ab

10 kommentarer:

 1. Medierna ska alltid förstora allting!
  Och dessutom...så fort man säger invandrare/utlänning osv så blir man stämplad som rasist.....
  Problemet är att allting ska vara så jävla politiskt korrekt, istället för att man ska få säga vad man tycker.
  Sen ska ju allting misstolkas...helst äckligt mycket

  SvaraRadera
 2. Samtidigt så ska man som politikern tänka sig för innan man talar eftersom allt vägs på guldvåg och politiker ska väl försöka skapa ett rättvist samhället för alla?

  SvaraRadera
 3. Det känns ej som om du har läst hans ursprungliga inlägg om du gnäller så som du gör.

  SvaraRadera
 4. Jag läste screenshoten först i inlägget.

  SvaraRadera
 5. Själv tolkar jag hans uttalande som att han uppskattar att firman gjorde ett snabbt och bra saneringsjobb, och att han nämnde att det inte var infödda svenskar var för att ära de som äras bör, sådär på söndagsmorgonen. Jag tycker att man slår upp det hela onödigt stort. Det stora misstaget som Unsgaard verkar ha gjort är att har journalister som "vänner" till sin uppenbart ganska privata facebook, och att han dessutom missat att ställa in sitt statusuppdateringar som icke offentliga. /Maria

  SvaraRadera
 6. Uttalandet om invandrare och invandarföretag är märklig hur man än vänder och vrider på det. Och kopplingen till arbetslinjen är än mer märklig... Hade invandrarna och invandrarföretaget gjort ett sämre jobb innan möjligen eller fanns det inga invandrare med jobb då?

  SvaraRadera
 7. Nja, jag är själv en flitigt "facebookande" person och tänker så att om det hade varit jag som hittat skit i trappuppgången, och det hade avlägsnats så smidigt och fort, så hade kanske jag också slängt ur mig något snarlikt(menat som ett spontant utrop riktat till de som är mina vänner). Och som han själv säger på facebook:"Jag tycker det är helt fantastiskt att få ett jobb gjort så snabbt, oavsett vem som gjorde det. Det var det jag menade med arbetslinjen."
  På politikerbloggen.se kan man också läsa Niklas Orrenius intervju med honom, där han förklarar sig ytterligare. Ja, jag tycker att det görs en alldeles för stor grej av det här. Det blir ju helt otroligt fånigt :-) Är det för att det är valår som man hugger så fort någon politiker råkar fisa? Jag har inte bestämt hur jag ska rösta i år, men att oppositionen blåser upp en sån här skitsak väger inte till deras fördel. Å andra sidan lär vi väl se fler motsvarande attacker fram och tillbaka innan valet gått av stapeln... Ha det gott! /Maria

  SvaraRadera
 8. Då menar han mao ändå att innan moderaternas arbetslinje så hade det inte blivit gjort eller åtminstone inte så fort gjort. Det betvivlar jag ärligt talat att det skulle gjort någon skillnad.

  Jag tror inte vi sett den sista attacken f ö från något håll :)

  SvaraRadera
 9. Moderater och Arne Anka... dom kan dom...hihi ;-)

  Ja jag SÅG att vi hade samma sätt att presentera böcker, jag har inte heller sett det tidigare någonstans. Kul. Själv älskar jag att läsa om andras boktips.
  Då kan jag passa på att fråga vad du tyckte om Om Jesus?
  Jag har förresten blivit din första prenumerant via bloglovin.

  SvaraRadera
 10. Verkligen! :)

  Jag tyckte den var bra och framförallt väldigt saklig och den kändes trovärdig. Vad tyckte du själv? Antar att du läst den :)

  Kan man använda bloglovin till alla bloggar numera?

  SvaraRadera